opc_loader

De Paddo Kweekset: een korte introductie

De Paddo Kweekset: een korte introductie

Als je zelf paddo’s wil kweken, kun je dit doen met een Paddo Kweekset. Dit is een kweekset die je kunt gebruiken om jouw eigen paddo’s te kweken, waarbij je in de set alle benodigdheden voor het kweken van de paddo’s krijgt en bovendien een handleiding krijgt over het op de juiste manier kweken van Magic Mushrooms, zoals paddo’s ook wel genoemd worden. Meer over de sets voor het kweken van je eigen paddo’s, lees je in dit artikel.

Waarom een Paddo Kweekset?

Je kunt een growkit voor paddo’s aanschaffen om diverse redenen. Ten eerste kun je dit doen omdat het leuk is om zelf paddo’s te kweken, in plaats van het eenvoudig kopen van paddo’s. Het kost wat tijd om magische paddenstoelen te kweken, maar veel mensen vinden het leuk om hier actief mee bezig te zijn en daarna hun zelf gekweekte magic mushrooms te gebruiken. Daarnaast kun je tevens kiezen voor het aanschaffen van paddo growkits om geld te besparen, aangezien een kweekset voor paddo’s altijd nog goedkoper is dan het aanschaffen van kant-en-klare shrooms. Vind jij het ook leuk om paddo’s te kweken of wil je wat geld besparen? Dan is het aanschaffen van een kweekset iets voor jou.

Kweeksets voor beginners en kweeksets voor gevorderden

Ga je op zoek naar een growkit, dan kun je zowel kiezen voor kweeksets voor beginners als voor kweeksets voor gevorderden. Heb je nog nooit je eigen paddo’s gekweekt? Dan wordt aangeraden om te kiezen voor een growkits voor beginners, aangezien deze sets wat toegankelijker is en ook een wat meer uitgebreide handleiding bevat. Heb je al eens paddo’s gekweekt en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan kun je ook proberen om een nieuwe partij paddo’s te kweken met een kweekset voor gevorderden.

Waar kan ik een Paddo Kweekset kopen?

Er zijn diverse verkooppunten waar je jouw set voor het kweken van paddo’s kunt kopen. De meeste van deze verkooppunten zijn online te vinden, waardoor je eenvoudig online jouw set aan kan schaffen. Dit doe je door jouw favoriete magic mushroom te selecteren zoals de Mexican, de Cambodian of de Thai. Deze kun je vervolgens afrekenen met bijvoorbeeld Ideal of een Creditcard. Na enkele dagen wordt jouw paddo kweekset dan thuis bezorgd en kun je direct starten met planten. Hierbij kun je de handleiding van de kit gebruiken, zodat je zeker weet dat jouw paddo’s op de juiste manier geplant worden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.