opc_loader

4 tips voor in de tuin

bloempje

Het voorjaar is weer aangebroken, en daardoor kruipen veel mensen de tuin weer in. Het is vaak een hoop werk om alles weer helemaal zomerklaar te maken. Hier enkele tips van hovenier Amsterdam voor in de tuin waarmee je kunt zorgen voor een perfecte zomertuin. Zo kun je heel de zomer genieten van het lekkere weer en mensen uitnodigen voor een eventuele BBQ.

Verlichting

Ondanks dat het overdag lang licht is en het s avonds niet zo snel afkoelt kan het zeker in de beginperiode van het jaar verstandig zijn om je bloemen te voorzien van kweekverlichting. Zo groeien en bloeien ze sneller en kun je deze sneller in je tuin zetten om hem op te vrolijken.

Water

In de zomermaanden kan het wel eens voorkomen dat het een flink aantal dagen warm weer is. De planten hebben dan net als mensen behoefte aan water. Zorg ervoor dat je aan het einde van de dag dan even de tuin besproeid. Dit hoeft niet lang te zijn, maar dit helpt je planten om ze stevig en sterk te houden. Zo kun je langer van je planten genieten en hoef je een stuk minder snel nieuwe te kopen.

Kleuren

Door veel kleur in je tuin terug te laten komen staat deze er vrolijk bij. Je kunt alvast een verdeling maken van alle kleuren die je in je tuin wilt hebben en deze in een schets terug laten komen. Zo blijft je tuin overzichtelijk en wordt het geen rommeltje. Een aantal kleuren kunnen wel heel goed door elkaar maar anderen niet. Let hier ook op in je tuin.

4 tips voor in de tuin

Tuinset

Zorg ervoor dat je de tuinset weer netjes in elkaar draait. En de kussens weer naar beneden haalt. Dit geeft je tuin net dat laatste beetje styling wat nodig is voor de perfecte tuin.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.