opc_loader

Veilig betalen via het Pay.nl platform!

Bij ons winkel je vertrouwd!

Het betaalproces van onze shop wordt volledig afgehandeld door Pay.nl, een van de meest betrouwbare betaalpartners in Nederland.

Bij ons kun je veilig en zorgeloos bestellen en betalen door gebruik te maken van onderstaande betaalmethodes.

IDEAL

src=

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling in onze winkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens word je omgeleid naar je eigen bank waar je veilig en vertrouwd de betaling af kunt ronden.

PayPal

Kweekverlichting betalen met PayPal

Wat is PayPal?

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, wat een aantal grote voordelen heeft:

  • Internationale aankopen doen
  • Verzekerd tegen fraude, diefstal en verlies
  • Je bestelling is direct betaald

Als je (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal wordt, kun je ook betalingen aan een andere PayPal deelnemer doen per e-mail. Indien gewenst kun je ook een creditcard of bankrekening aan je PayPal rekening koppelen, zodat je snel en eenvoudig de bestelling af kunt ronden.

Bankoverschrijving

Betalen via overboeken per bank.

Met de SEPA-overboeking kun je een betaling doen in euro's van en naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boek je naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

Mistercash | BanContact

 

 

Wat is Mister Cash | BanContact?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

AfterPay

 

Eenvoudig achteraf betalen met de Afterpay digitale acceptgiro!

AfterPay voert voor Kweekverlichting.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Kweekverlichting.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €300,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Kweekverlichting.nl berekent geen extra betaalkosten bij het gebruikmaken van AfterPay.

Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kun je betalen tot een bedrag van €500,-. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

 

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel op de AfterPay website.


 

Na het afronden van de betaling keer je automatisch terug naar onze webshop en ontvang je een bevestiging van je bestelling. Is dit niet het geval, neem dan contact op met onze klantenservice!

Voordelen
  • Eenvoudig bestellen
  • 14 dagen proberen
  • Tot 5 jaar Garantie
  • Snelle verzending
  • Achteraf betalen
Beoordelingen

Verzending

PostNL pakketpost met
Track & Trace mogelijkheid.


Verzendkosten

Tot  €50,- € 6,95
Van €50,- tot €100,- € 3,95

Boven de €100,-

GRATIS Verzending!

Betaalgemak

Betaalgemak