opc_loader
Filter
€ 32
€ 120
Type kweeklamp
Toepassing
Voorraad
  Merken

  HPS kweekverlichting

  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

  Alle soorten HPS kweeklampen voor de groei en bloei!

  Met HPS worden de hoge druk sodium lampen bedoelt. De traditionele HPS kweeklampen zijn nog altijd de beste keus voor een optimale bloeifase van uw planten. De meeste professionele kwekers maken dan ook nog bijna altijd gebruik van HPS, ook al is de levensduur van deze lampen een stuk minder dan die van LED of inductie lampen. HPS lampen staan bekend om het hoge stroomverbruik maar daarmee ook een zeer hoge lichtopbrengst. Let er ook op dat de HPS lampen erg warm worden. Zorg daarom altijd voor voldoende ventilatie en maak eventueel gebruik van een heat spreader of een ventilator die de lucht onder de lamp wegblaast.

  Het assortiment HPS lampen bestaat uit:

  Losse E40 lampen van bekende merken

  De populaire HPS lampen vindt u hier tegen scherpe prijzen. We hebben een groot aantal kweeklampen geselecteerd van de beste fabrikanten zoals Sylvania. Voor een kleine kweekruimte kiest u bijvoorbeeld voor een 250W of 400W lamp en voor een grotere kweekruimte een 600W of zelfs een 1000W lamp. Deze lampen zijn geschikt om te gebruiken tijdens de gehele plantcyclus. De lichtkleuren zijn echter voornamelijk geschikt voor het afbloeien van uw planten.

  Reflectorlampen van Agro Ecolum

  Deze lampen zijn ideaal voor een kleine kweekruimte omdat u geen grote reflector meer nodig heeft wat een hoop ruimte bespaart. Kweekverlichting.nl heeft een drietal reflectorlampen geselecteerd in verschillende wattages. 400W lampen voor een kweektent. 600W voor de grotere kweektenten en ruimten. Speciaal voor het kweken in kassen is er ook een 400 volt versie verkrijgbaar. De fitting van de lamp is draaibaar en de reflector reflecteert maar liefst 96% van het licht waardoor deze lampen zeer efficiënt zijn! 

  Ballast om de lamp aan te sluiten

  Om een HPS lamp aan te sluiten heeft u nog wel een ballast nodig. Dit is voornamelijk om piekspanningen te voorkomen. Daarom vind u onder accessoires ook de nodige voorschakelapparaten die geschikt zijn voor 250, 400 of 600W lampen.

  Reflector om het licht te verspreiden.

  Om het licht van de lamp op een effectievere manier te verspreiden kunt u gebruik maken van een reflectorkap. Hierdoor wordt minimaal 95% van het licht gereflecteerd. Bij een reflector kunt u ook nog een heat spreader bestellen. Hiermee wordt u lamp minder warm zodat u deze dichter op de plant kunt hangen. Alle reflectoren worden standaard met een E40 fitting geleverd.

  Voordelen
  • Eenvoudig bestellen
  • 14 dagen proberen
  • Tot 5 jaar Garantie
  • Snelle verzending
  • Achteraf betalen
  Beoordelingen

  Verzending

  PostNL pakketpost met
  Track & Trace mogelijkheid.


  Verzendkosten

  Tot  €50,- € 6,95
  Van €50,- tot €100,- € 3,95

  Boven de €100,-

  GRATIS Verzending!

  Betaalgemak

  Betaalgemak