opc_loader
Filter
€ 69
€ 230
Voorraad
  Merken

  Ballast

  Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

  Twee verschillende soorten voorschakelapparaten (ballast/VSA)

  In het assortiment voorschakelapparaten vindt u twee verschillende soorten voorschakelapparaten, magnetische ballast van Eurogear of een Elektronische ballast van Lucilux. De elektronische voorschakelapparaten zijn nieuwer en daardoor hoger geprijsd. De voordelen van een elektronische ballast zijn een lagere warmte afgift en een langere levensduur. Deze voorschakelapparaten zijn met de nodige zorgvuldigheid geselecteerd op het aantal branduren en de veiligheidsnormeringen. Uiteraard zijn al deze producten voorzien van een CE keuring.

  Nu ook een digitale balalst in het assortiment. 

  Kweekverlichting heeft naast de normale VSA nu ook een handige digitale ballast in het assortiment. Deze dimbare Lucilux ballast is erg handig omdat u deze ballast voor 250-600W lampen kunt gebruiken. U kunt dan bijvoorbeeld beginnen met een 250W lamp en voor het afbloeien gemakkelijk overschakelen naar een krachtigere 400W HPS om het rendement te verhogen.

  Waar wordt een ballast/VSA voor gebruikt?

  Bij het aansluiten van een HPS lamp op het stroomnet dient u altijd gebruiken te maken van een geschikte ballast. De ballast wordt voornamelijk gebruikt om piekspanningen te voorkomen. Als de krachtige HPS lampen worden aangezet kan er namelijk een piek in de spanning voorkomen. Het voorschakelapparaat zet de elektroden vervolgens om in licht (lumen).

  Voordelen
  • Eenvoudig bestellen
  • 14 dagen proberen
  • Tot 5 jaar Garantie
  • Snelle verzending
  • Achteraf betalen
  Beoordelingen

  Verzending

  PostNL pakketpost met
  Track & Trace mogelijkheid.


  Verzendkosten

  Tot  €50,- € 6,95
  Van €50,- tot €100,- € 3,95

  Boven de €100,-

  GRATIS Verzending!

  Betaalgemak

  Betaalgemak