opc_loader
Filter
€ 249
€ 310
Toepassing
Type kweeklamp
Voorraad
  Merken

  Inductie kweekverlichting

  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

  Inductie kweeklampen van Hortilight voor de groei en bloei!

  Inductielampen kunt je vergelijken met de TL buizen die ook wel worden gebruikt voor kweken. Het grote verschil is dat een inductielamp geen gebruikt maakt van elektroden maar een antenne spoel die de elektroden zelf oplaad. De voordelen van inductie verlichting is het relatief lage stroomverbruik en de zeer lange levensduur. Daarnaast worden de inductie lampen veel minder warm dan HPS lampen! Bij een inductielamp hoeft u ook geen accessoires meer te kopen, de ballast wordt altijd meegeleverd of zit al geïntegreerd in de lamp.

  Inductie lampen hebben een langer levensduur!

  De levensduur van inductie lampen is opmerkelijk lang, deze lampen gaan tot wel 60.000 branduren mee. Dit komt voornamelijk door de lage warmte afgift en omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een gloeidraad in de lamp. De levensduur zou nog langer (100.00 uur) zijn als er geen gebruikt gemaakt wordt van de elektronische ballast. 

  Met minder lumen net zo efficiënt als HPS verlichting!

  De inductielamp heeft de helft minder lumen per watt (70 p/w) dan de HPS lampen (140 p/w) maar door de lage warmte afgift kunt u de lamp dichter op de planten hangen. Samen met het gebruik van optimale lichtkleuren is het rendement hierdoor gelijk aan die van een HPS lamp.

  Het assortiment inductie lampen:

  Kweekverlichting.nl heeft een zestal lampen geslecteerd in verschillende wattages en vorm zodat er voor elke kweekruimte een geschikte inductielamp is. Bij de grote inductie lampen wordt de ballast gratis meegeleverd waardoor u deze niet meer apart hoeft aan te schaffen. De 40W lampen hebben een E27 schroef fitting en zit de ballast geïntegreerd in de lamp. De meeste inductie lampen kunnen alleen in de groei- of bloeifasegebruikt worden maar er is ook een inductielamp die de gehele plantcyclus gebruikt kan worden.

  Voordelen
  • Eenvoudig bestellen
  • 14 dagen proberen
  • Tot 5 jaar Garantie
  • Snelle verzending
  • Achteraf betalen
  Beoordelingen

  Kweekverlichting.nl heeft vanaf 15 mei een nieuwe eigenaar! Op naar positieve reviews!

  Heb jij in het verleden slechte ervaringen gehad? Laat het ons weten en we zorgen voor een passende oplossing.

  Verzending

  PostNL pakketpost met
  Track & Trace mogelijkheid.


  Verzendkosten

  Tot €50,- €6,95
  Van €50,- tot €100,- €3,95

  Boven de €100,-

  GRATIS Verzending!

  Betaalgemak

  Betaalgemak