opc_loader
Filter
€ 229
€ 310
Type kweeklamp
Toepassing
Voorraad
  Merken

  Inductie kweekverlichting

  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

  Inductie kweeklampen voor de groei en/of de bloei!

  Inductielampen zijn te vergelijken met TL buizen. Het grote verschil is dat een inductielamp geen gebruikt maakt van elektroden maar een antenne spoel die de elektroden zelf oplaad. De voordelen van inductie verlichting is het relatief lage stroomverbruik en de zeer lange levensduur. Daarnaast worden de inductie lampen veel minder warm dan HPS lampen! Bij een inductielamp hoeft u ook geen accessoires meer te kopen, de ballast wordt altijd meegeleverd of zit al geïntegreerd in de lamp.

  Inductie lampen hebben een langer levensduur!

  De levensduur van inductie lampen is opmerkelijk lang, deze lampen gaan tot wel 60.000 branduren mee. Dit komt voornamelijk door de lage warmte afgift en omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een gloeidraad in de lamp. De levensduur zou nog langer (100.00 uur) zijn als er geen gebruikt gemaakt wordt van de elektronische ballast. 

  Met minder lumen net zo efficiënt als HPS verlichting!

  De inductielamp heeft de helft minder lumen per watt (70 p/w) dan de HPS lampen (140 p/w) maar door de lage warmte afgift kunt u de lamp dichter op de planten hangen. Samen met het gebruik van optimale lichtkleuren is het rendement hierdoor gelijk aan die van een HPS lamp.

  Het assortiment inductie lampen:

  Kweekverlichting.nl heeft meerdere inductielampen geslecteerd met diverse wattages, zodat er voor elke kweekruimte een geschikte inductielamp is. De ballast wordt meegeleverd, zodat deze niet meer apart hoeft te worden aangeschaft. De Inductie Spots hebben een standaard grote E27 fitting en de ballast is opgenomen in de lamp. De meeste inductielampen zijn specifiek voor de groei- of bloeifase. Een Dual Inductielamp heeft echter een gecombineerd spectrum en kan dus in zowel de groei- als de bloeifase worden toegepast.

  Voordelen
  • Eenvoudig bestellen
  • 14 dagen proberen
  • Tot 5 jaar Garantie
  • Snelle verzending
  • Achteraf betalen
  Beoordelingen

  Verzending

  PostNL pakketpost met
  Track & Trace mogelijkheid.


  Verzendkosten

  Tot  €50,- € 6,95
  Van €50,- tot €100,- € 3,95

  Boven de €100,-

  GRATIS Verzending!

  Betaalgemak

  Betaalgemak