opc_loader

Greenhouse Technologies Growth bestelt groeilampen voor 7,5 hectare

Greenhouse Technologies Growth bestelt groeilampen voor 7,5 hectare

Het Russische bedrijf Greenhouse Technologies Growth (GTG) ontwikkelt, bouwt en beheert grote productiekassen in verschillende regio’s in Rusland. Het bedrijf produceert hier veel verschillende groenten. Momenteel is het bedrijf met een nieuw project bezig, waarvoor het bedrijf 7,5 hectare aan groeilicht van Hortilux laat leveren. Hortilux en GTG spelen daarmee een belangrijke rol in de groenteproductie in Rusland.

Hortilux

Hortilux ontwikkelt en bouwt complete groeilichtsystemen die zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Naast HPS, biedt Hortilux ook professionele systemen met ledverlichting. Het bedrijf is specialist in het kiezen van de beste lichtoplossing.

Hortilux in Rusland

Hortilux is al tientallen jaren actief op de Russische markt. Het bedrijf levert sinds 2014 groeilicht-armaturen aan GTG, voor onder andere de productie van tomaten, komkommers en jonge planten. In 2016 zal Hortilux weer 5 hectare groeilicht voor de productie van tomaten leveren. GTG maakt bovendien gebruik van de Hortilux BETA reflector die specifiek ontwikkeld is voor hoog groeiende gewassen. Deze reflector zorgt namelijk voor de hoogst haalbare lichtpenetratie.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.