opc_loader
Merken

Fluence SPYDR 2i - 47"

Artikelnr: 3003

Stroomverbruik 630 Watt
Licht efficiëntie 2,7 µmol/J
Afmeting armatuur 108cm x 119cm x 3.2cm
Belichtingsoppervlak Max.150 x 150 cm
Beschrijving

Professionele LED kweeklamp met een lichtefficiëntie van 2,7 µmol/J! Het grote lampoppervlak zorgt voor een zeer gelijkmatige verdeling van het licht over het kweekoppervlak en de krachtige LEDs voor een hoge lichtpenetratie tot ver onder het bladerendek. De hoge kwaliteit onderdelen, het eenvoudige ontwerp en de passieve koeling maken de Fluence SPYDR 2i tot een geheel stille en degelijke kweeklamp voor jarenlang kweekplezier! De Fluence SPYDR 2i kan als stand-alone dienen, maar ook in serie worden aangesloten. De SPYDR is geschikt voor kweken in lagen of voor toepassing in kweektenten en boven kweektafels. Een ophangbevestiging wordt meegeleverd.

Lichtspectrum

De Fluence SPYDR 2i is voorzien van full-spectrum voor de gehele belichtingscyclus van planten en behoeft dus geen aanvullend daglicht. Het lichtspectrum van de SPYDR heeft een hoge CRI (Color Rendering Index) waarde van 85, waardoor het licht er natuurlijk wit uitziet. Dit in tegenstelling tot veel LED kweeklampen die een meer paars/roze licht uitstralen. Het witte licht is zeer geschikt voor werk- en onderzoek omstandigheden waarbij natuurlijke, levendige kleuren en een goed contrast belangrijk zijn.

Optioneel dimbaar

De Fluence SPYDR 2i is voorbereid om te worden bediend met een controler, deze is echter niet inbegrepen. Neem voor meer informatie over centrale aansturing middels een klimaatcomputer contact met ons op.

CO2 toepassing

De Fluence SPYDR 2i is een zeer krachtige Full Spectrum LED kweeklamp, waarbij toediening van extra CO2* in de kweekruimte meer eindproduct kan opleveren en dit ook nog eens in een kortere tijd. Een hoge CO2 waarde versnelt de levenscyclus van planten en verhoogt de opbrengst aanzienlijk.

*Kweken met CO2 vereist kennis van fotosynthese en het effect van CO2 op je planten. Een verhoogde CO2-hoeveelheid tot boven 1000 PPM stelt een plant in staat om die grote lichtintensiteit veilig en effectief om te zetten in koolhydraten en energie. Een bijkomend voordeel is dat bij hoge CO2 waarden ook met een hogere temperatuur kan worden gekweekt, dit kan met de huidige warme zomers soms uitkomst bieden.
Belangrijk om te weten is dat bij te weinig CO2 in de lucht planten het felle licht niet kunnen verwerken en hierdoor beschadigd kunnen raken. Anderzijds geldt dat de extra CO2 in je kweekruimte alléén wordt gebruikt als de lichtintensiteit hoog genoeg is. Maar met de Fluence SPYDR 2i hoef je je daarover geen zorgen te maken!
Extra informatie
Stroomverbruik 630 Watt
Koeling Passief
Spectrum Full Spectrum
Foton Flux (PPF) 1700 µmol/s
Afmeting armatuur 108 x 119 x 11 cm
Belichtingsoppervlak Max.150 x 150 cm
Afstand tot planten > 15 cm
Waterproof IP66
Dimbaar met Controller Controller optioneel
Levensduur 50.000+ uur
Gewicht 12,5 kg
Garantie 3 Jaar
Beoordelingen ()
Fluence SPYDR 2i - 47" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fluence SPYDR 2i - 47"


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items