opc_loader
Merken

ScrogMaster 1200 720W

Artikelnr: LT-KV1029

Stroomverbruik 720 Watt
Licht efficiëntie 2,7 µmol/J
LED koeling Passieve koeling
Belichtingsoppervlak 150 x 150 cm
Kenmerken 100% stil | waterdicht | dimbaar
Beschrijving

De uiterst krachtige ScrogMaster 1200 is voorzien van 3W LEDs gecombineerd met 10W full-spectrum COB LEDs.

Extreme LED Power

Door zijn zeer hoge PAR efficiëntie van 2,7 μmol/J en toepassing van hoogwaardige lenzen heeft de ScrogMaster 1200 een brede afstraling en krachtige lichtpenetratie tot de onderste buds. De ScrogMaster 1200 behoort hierdoor tot de krachtigste LED kweeklampen!

Met de ScrogMaster kun je tot vlak boven het gewas belichten, de ideale afstand is 15cm. Hierbij wordt het licht optimaal gelijkmatig verdeeld, waardoor er de zogenaamde Screen of Green (Scrog) ontstaat.

100% geluidloos

Een ander groot voordeel van de ScrogMaster is dat deze slechts beperkt warmte afgeeft en deze warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak verdeelt. Tevens is de ScrogMaster geheel stil, dit in tegenstelling tot andere LED kweeklampen. De LEDs worden namelijk passief gekoeld door het aluminium frame van de LED bars en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren.

Efficiente manier van LED plantbelichting

De lichtintensitiet wordt extreem vergroot wanneer de afstand tussen de LEDs en het gewas klein is. De ScrogMaster Pro maakt het mogelijk om 15cm boven de toppen te belichten, waardoor planten viermaal zoveel licht krijgen als op een meer standaard afstand van 30cm. 

Optioneel dimbaar

De ScrogMaster 1200 is voorbereid om te worden bediend met een controler, deze is echter niet inbegrepen. Neem voor meer informatie over centrale aansturing middels een klimaatcomputer contact met ons op.
Met het optionele Control Panel kan de lichtsterkte en de belichtingsduur worden voorgeprogrammeerd. Tevens kunnen meerdere lampen worden aangestuurd met één Controller en wordt deze geleverd met een afstandsbediening, zodat alle ScrogMasters 1200 centraal kunnen worden bediend.

CO2 toepassing

De ScrogMaster is een zeer krachtige Full Spectrum LED kweeklamp, waarbij toediening van extra CO2* in de kweekruimte meer eindproduct kan opleveren en dit ook nog eens in een kortere tijd. Een hoge CO2 waarde versnelt de levenscyclus van planten en verhoogt de opbrengst aanzienlijk.

*Kweken met CO2 vereist kennis van fotosynthese en het effect van CO2 op je planten. Een verhoogde CO2-hoeveelheid tot boven 1000 PPM stelt een plant in staat om die grote lichtintensiteit veilig en effectief om te zetten in koolhydraten en energie. Een bijkomend voordeel is dat bij hoge CO2 waarden ook met een hogere temperatuur kan worden gekweekt, dit kan met de huidige warme zomers soms uitkomst bieden.

Belangrijk om te weten is dat bij te weinig CO2 in de lucht planten het felle licht niet kunnen verwerken en hierdoor beschadigd kunnen raken. Anderzijds geldt dat de extra CO2 in je kweekruimte alléén wordt gebruikt als de lichtintensiteit hoog genoeg is. Maar met de extreem krachtige ScrogMaster 1200 hoef je je daarover geen zorgen te maken!

Extra informatie
Toepassing Groei & Bloei
Waterproof IP65
Dimbaar Optioneel
Vermogen 1584,0
Model SM1200
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 720 Watt
PAR photon flux 2,7 μmol/J
Optische lens 105 graden
Belichtbaar oppervlak 1.50 > 3.00 m2
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode 10W COBs, 3W LEDs
Hoogte boven het gewas 10 > 50 cm | optimaal 15 cm
Gewicht 22 Kg
Afmetingen 1200 * 1200 * 110 mm
Aantal LEDS 72 COBs + 288 LEDs
Garantie 3 jaar
Beoordelingen ()
ScrogMaster 1200 720W heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ScrogMaster 1200 720W


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items