opc_loader
SNEL ZOEKEN
€ 109
€ 180
Type kweeklamp
Toepassing
Merken

UFO

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Led UFO kweeklampen 50 watt voor elke micro kweek!

Ons assortiment is de komende jaren naar verwachting voornamelijk gericht op energiezuinige verlichting waaronder de UFO lampen ook vallen. Deze kweeklampen zijn ideaal voor een kleine kweekruimte! De nieuwste lampen vindt u in deze categorie. Kweekverlichting.nl biedt momenteel twee soorten UFO kweeklampen aan:

  • 50 watt voor de groei- en bloeifase.
  • 50 watt voor de groeifase, moederplanten en stekjes.
     

Wat zijn de voordelen van deze led UFO kweeklampen?

LED is sterk in opkomst vanwege de vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. UFO lampen zijn populair omdat ze veel efficiënter zijn dan bijvoorbeeld HPS lampen. De lampen worden namelijk nauwelijks warm zodat u de lamp dicht op de planten kunt hangen, het effect is hierdoor optimaal. Daarnaast zijn deze lampen ook erg energiezuinig. U kunt zo een 100-150W HPS lamp vervangen met een 50W UFO.  Dit zijn plug & play lampen. Dit houdt in dat u ze gewoon met de stekker op het stopcontact aan kunt sluiten. Daarnaast kennen deze lampen een zeer lange levensduur, de LFG lampen gaan tot wel 50.000 branduren mee.

 

Waar kan ik deze lampen voor gebruiken?

Deze led UFO lampen zijn geschikt voor elke fase van uw kweek. Kijk bij het product welke toepassingen bij welk product staan. Zeer goed toe te passen voor de groei en bloei in de binnenkweek. Deze lampen worden voornamelijk gebruikt in een kleine kweekruimte. Ideaal voor hobbykwekers om bijvoorbeeld 3-5 kleine planten in een kweektent te kweken. Mocht u vragen hebben over deze lampen dan horen we het natuurlijk graag.

Voordelen

vinkje-geel Alle varianten

vinkje-geel Alle accessoires

vinkje-geel Eenvoudig bestellen

vinkje-geel 14 dagen proberen

vinkje-geel 1 jaar garantie

vinkje-geel Snelle verzending

vinkje-geel Achteraf betalen

Beoordelingen

Gratis verzending

DHL pakketpost met
Track & Trace mogelijkheid.

Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

Betaalgemak

Betaalgemak