opc_loader
SNEL ZOEKEN
€ 59
€ 60
Type kweeklamp
Toepassing
Merken
Bestsellers

Tube

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Led tubes (TL buizen) om te kweken!

LED TL buizen zijn relatief nieuw op het gebied van kweken. Deze lampen zijn in opkomst omdat ze tot wel 75% op stroom besparen. Daarnaast gaan de led tube erg lang, tot wel 50.000 branduren. De lampen zijn gemakkelijk te installeren en er is een geschikte lamp voor iedere kweekfase.
 

Voordelen van LED tubes:

LED tubes zijn plug & play wat betekent dat u deze enkel met de stekker in het stopcontact hoeft aan te sluiten. Naast de eenvoudige installatie besparen deze lampen ook nog eens flink op uw energiekosten. Vergeleken met HPS kunt u tot wel 75% besparen. Daarnaast worden deze lampen vrijwel niet warm waardoor u ze dicht op de planten kunt zetten. Dit is voordelig voor de effeciënty van de lichtopbrengst. Ook ideaal om tussen de planten te zetten voor licht op plekken waar het normaal niet komt!
 

Waar kunt u een led tube voor gebruiken?

Deze tubes zijn geschikt voor de groeifase en de bloeifase van uw kweek. Voor elke fase een aparte buis. Daarnaast vindt u ook een tube die geschikt is voor de gehele plantcyclus en een tube die speciaal licht voor moederplanten afgeeft. Een led tube is 120 cm lang en wordt daardoor vaak met meerdere tegelijk in een lage kweekruimte geplaatst.

Voordelen

vinkje-geel Alle varianten

vinkje-geel Alle accessoires

vinkje-geel Eenvoudig bestellen

vinkje-geel 14 dagen proberen

vinkje-geel 1 jaar garantie

vinkje-geel Snelle verzending

vinkje-geel Achteraf betalen

Beoordelingen

Gratis verzending

DHL pakketpost met
Track & Trace mogelijkheid.

Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

Betaalgemak

Betaalgemak