opc_loader
Filter
€ 129
€ 830
Type kweeklamp
Toepassing
Voorraad
  Merken

  SPECTRABOX

  LED Spectrabox

  Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

  LED Spectrabox Pro, XTR & BB voor de groei- en bloeifase, alle varianten!

  Kweekverlichting.nl is specialist in energiezuinige kweeklampen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan led lampen geschikt voor elke kweek. Led verlichting is sterk in opkomst vanwege de vele voordelen. Deze lampen van LED Flower Growlights (LFG) zijn eenvoudig toe te passen in zowel de groei- als de bloeifase. Kweekverlichting.nl biedt alle verschillende varianten van de led Spectrabox aan. In deze categorie vind u de onderstaande varianten in verschillende Wattages:

  • Pro versie: Uitgerust met een flowerbooster switch. Met een eenvoudige knop kunt u schakelen tussen het groeilicht en het bloeilicht.
  • XTR versie: Uitgerust met een groei- en bloeistand. Met een eenvoudige knop kunt u schakelen tussen het groeilicht en het bloeilicht.
  • BB versie: Uitgerust met een controller om eenvoudig zelf de lichtkracht in te stellen, zodat de planten altijd de juiste hoeveelheid licht krijgen in elke fase van uw kweek.

  De voordelen van de LED Spectrabox:

  Deze lampen zijn populair geworden door het lage stroomverbruik waardoor u enorm op de energie kunt besparen. Ook de levensduur is aanzienlijk langer, een led lamp gaat gemiddeld tien keer langer mee dan een traditionele HPS lamp. De LED Spectrabox Pro kan eenvoudig overschakelen van de groei- naar de bloeifase zonder dat u dingen hoeft te vervangen. Hetzelfde geldt voor de krachtige Spectrabox XTR serie. De hoogwaardige Sectrabox BB variant heeft een handige draaiknop waarmee u zelf de lichtkracht kunt instellen. Bijkomend voordeel is dat deze lampen nauwelijks warm worden. Hierdoor heeft u minder afzuiging nodig en worden de lampen niet gedetecteerd. De aanschafprijs van de LED kweeklampen is vaak relatief hoog, maar uw investering wordt snel terugverdient omdat u minder stroom hoeft te betalen en omdat de lampen langer mee gaan. Hierdoor heeft u minder werk en minder kosten aan uw kweekverlichting!

  Het aansluiten van de Spectrabox kweeklampen.

  Het aansluiten van deze lampen kan eigenlijk ook bij de voordelen genoemd worden. Alle varianten worden geleverd met een gratis stekker+snoer en een ophangsetje (zie afbeeldingen). Deze lampen hebben dus geen grote ballast meer nodig en kunnen gelijk met de stekker in het stopcontact worden aangesloten! Met de bijgelverde kabels kunt u de lamp ook direct ophangen.

  Waarvoor kunt u deze lampen gebruiken?

  Deze lampen kunt u gebruiken tijdens de gehele plantcyclus. Er worden diverse kleuren leds toegepast voor een zo volledig mogelijk plantenspectrum, voor zowel grei als bloei. Deze lampen worden veelal gebruikt om in een kweektent op te hangen. Een 200 Watt LED kweeklamp vervangt een 400 Watt HPS lamp en is daardoor geschikt voor kweektenten met een oppervlakte tot 1 vierkante meter. Bij alle lampen wordt vermeld hoeveel oppervlakte de lamp effectief kan belichten. Weet u niet zeker hoeveel led lampen u nodig heeft als u gaat overstappen? Stuur ons dan gerust een bericht en geef aan wat voor ruimte u heeft. Mocht u andere vragen hebben dan horen we het natuurlijk ook graag.

  Voordelen
  • Eenvoudig bestellen
  • 14 dagen proberen
  • Tot 5 jaar Garantie
  • Snelle verzending
  • Achteraf betalen
  Beoordelingen

  Kweekverlichting.nl heeft vanaf 15 mei een nieuwe eigenaar! Op naar positieve reviews!

  Heb jij in het verleden slechte ervaringen gehad? Laat het ons weten en we zorgen voor een passende oplossing.

  Verzending

  PostNL pakketpost met
  Track & Trace mogelijkheid.

   

   

  Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

  Betaalgemak

  Betaalgemak