opc_loader
SNEL ZOEKEN
€ 229
€ 800
Type kweeklamp
Toepassing
Merken

Spectrabox

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Led Spectrabox Pro & Gold voor de groei- en bloeifase, alle varianten!

Kweekverlichting.nl is specialist in energiezuinige kweeklampen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan led lampen geschikt voor elke kweek. Led verlichting is sterk in opkomst vanwege de vele voordelen. Deze lampen van LED Flower Growlights (LFG) zijn eenvoudig toe te passen in zowel de groei- als de bloeifase. Kweekverlichting.nl biedt alle verschillende varianten van de led Spectrabox aan. In deze categorie vind u de onderstaande varianten in verschillende wattages:

  • Gold versie. Uitgerust met twee controllers. Met de ene controller kunt u de blauwe leds (groei) bedienen en met de andere de rode leds (bloei). Zo kunt u eenvoudig zelf het spectrum instellen zodat de lampen altijd het juiste licht in de juiste fase van uw kweek hebben.
  • Pro versie. Uitgerust met een flowerbooster switch. Met een eenvoudige knop kunt u schakelen tussen het groeilicht en het bloeilicht.

     

De voordelen van de led Spectrabox:

Deze lampen zijn populair geworden door het lage stroomverbruik waardoor u enorm op de energie kunt besparen. Ook de levensduur is aanzienlijk langer, een led lamp gaat gemiddeld tien keer langer mee dan een traditionele HPS lamp. De led Spectrabox Pro kan eenvoudig overschakelen van de groei- naar de bloeifase zonder dat u dingen hoeft te vervangen. De Gold variant heeft twee handige draaiknoppen waarmee u zelf het spectrum kunt instellen. Met de ene knop kunt u de blauwe groei leds dimmen en met de andere knop de rode bloei leds. Bijkomend voordeel is dat deze lampen nauwelijks warm worden. Hierdoor heeft u minder afzuiging nodig en worden de lampen niet gedetecteerd. De prijs van de led kweeklampen is vaak relatief hoog maar uw investering wordt vanzelf terugverdient omdat u minder stroom hoeft te betalen en omdat de lampen langer mee gaan. Hierdoor heeft u minder werk en minder kosten aan uw kweekverlichting!

Het aansluiten van de Spectrabox kweeklampen.

Het aansluiten van deze lampen kan eigenlijk ook bij de voordelen genoemd worden. Alle varianten worden geleverd met een gratis stekker+snoer en een ophangsetje (zie afbeeldingen). Deze lampen hebben dus geen grote ballast meer nodig en kunnen gelijk met de stekker in het stopcontact worden aangesloten! Met de bijgelverde kabels kunt u de lamp ook direct ophangen.

Waarvoor kunt u deze lampen gebruiken?

Deze lampen kunt u gebruiken tijdens de gehele plantcyclus. Er worden zowel rode leds voor de bloei als blauwe leds voor de groei gebruikt. De 200W pro versie is er ook in een speciale uitvoering met een speciale witte lichtkleur die geschikt is voor moederplanten en stekken. Deze lampen worden meestal gebruikt om in een kweektent op te hangen. Een 200W led kweeklamp vervangt een 400W HPS lamp en is daardoor geschikt voor kweektenten met een oppervlakte tot 1,2 vierkante meter. Bij alle lampen wordt vermeld hoeveel oppervlakte de lamp effectief kan belichten. Weet u niet zeker hoeveel led lampen u nodig heeft als u gaat overstappen? Stuur ons dan gerust een bericht en geef aan wat voor ruimte u heeft. Mocht u andere vragen hebben dan horen we het natuurlijk ook graag.

Voordelen

vinkje-geel Alle varianten

vinkje-geel Alle accessoires

vinkje-geel Eenvoudig bestellen

vinkje-geel 14 dagen proberen

vinkje-geel 1 jaar garantie

vinkje-geel Snelle verzending

vinkje-geel Achteraf betalen

Beoordelingen

Gratis verzending

DHL pakketpost met
Track & Trace mogelijkheid.

Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

Betaalgemak

Betaalgemak