opc_loader
Merken

HortiLED F50 | 400V

Artikelnr: 1132
Stroomverbruik 500 Watt
Voltage 400 Volt
Licht efficiëntie 2,7 - 3,2 µmol/J
Afstralingshoek Variabel 30° - 120°
999,00
Beschrijving

HortiLED F50 | 400V

LED kweeklamp met een zeer hoge lichtefficiëntie tot 3,2μmol/J! Deze topkwaliteit LED kweeklamp van Hortilight is een schot in de roos. Het onderhoudsvrije 500W HortiLED 400V armatuur maakt een één op één overstap met een 1000W HPS zeer mogelijk. De bijkomende aansturings- en toepassingsmogelijkheden bieden professionele kwekers verdere mogelijkheden tot optimalisering van plantprocessen, ter verhoging van de kwaliteit en kwantiteit van de opbrengst.

Duurzaam

De HortiLED F50 is onder patent ontwikkeld door top engineers en is voorzien van hoogwaardige onderdelen, waaronder een robuust aluminium waterdicht frame, MeanWell LED Drivers en Samsung top-bin Horticultural LEDs. Volgens Samsung hebben de LH351B LEDs zelfs een verwachte levensduur van 280.000 uur!

Energiezuinig

De HortiLED F50 is zeer energiezuinig door toepassing Samsungs top-line 3535 Horticulture LEDs. De HortiLED F50 | 400V Bloom uitvoering (model HL-F50B) bereikt heirmee zelfs een PAR efficiëntie van maar liefst 3,2 μmol/J! Met standaard full-spectrum is de PAR efficiëntie 2,7 μmol/J. Daarnaast is de HortiLED F50 voorzien van Power Spectrum Control, voor een zeer efficiënte plant belichting.

Power Spectrum Control

De HortiLED F50 is voorzien van een regelbaar lichtspectrum, waarbij het bloeilicht is gekoppeld aan de vermogenstoename. Bij vermogenstoename gaat het lichtspectrum geleidelijk over van groei- naar bloeilicht. Power Spectrum Control maakt een optimale belichting in elke fase van de plantontwikkeling zeer eenvoudig.
De PSC aansturing kan worden aangesloten op een PWM besturingscomputer. Geavanceerde aansturingsmogelijkheden als Dali, DMX of Zigbee zijn optioneel. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

HortiLight LED Controller [optioneel]

Indien de HortiLED F50 als stand-alone wordt gebruikt dan kan een HortiLight LED Controller met afstandsbediening worden gebruikt om de Power Spectrum Control aan te sturen.

Variabele uitstralingshoek [optioneel]

Standaard is de HortiLED F50 voorzien van een uitstralingshoek van 120°. Optioneel kan de HortiLED F50 worden geleverd met lenzen met een lichthoek van 30°, 60° of 90°.

Ophangbeugel [optioneel]

De HortiLED F50 is te voorzien van een professionele ophangbeugel. De ophangbeugel is in elke hoek te verstellen en eenvoudig te monteren aan het C-profiel van uw kas. Dit maakt het één op één vervangen van een 1000W HPS armatuur zeer eenvoudig.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot standaard LED kweeklampen vergt een HortiLED F50 geen onderhoud. De LEDs worden passief gekoeld door het aluminium frame en hoeven daarom dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

Een bijkomend voordeel is dat de HortiLED F50 door afwezigheid van ventilatoren geheel stil is! 

Waterdicht & Slagvast

De HortiLED F50 is IP66 / IP67 stof- en waterdicht uitgevoerd. Daarnaast heeft de oerdegelijke aluminium behuizing van de HortiLED F50 de hoogste IK10 slagvastheid classificering.

Garantie

Door een topklasse design met slagvaste en waterdichte behuizing, voorzien van hoogwaardige onderdelen, is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is de HortiLED F50 standaard voorzien van 3 jaar garantie. Optioneel is de garantie te verlengen tot 5 jaar.

Extra informatie
Bijzonderheden Afstandsbediening, Waterdicht, Spectrum Control, Passief gekoeld, Dimbaar
Toepassing Moederplant, Groei, Bloei, Groei & Bloei, Vegetatief
Lichthoek Standaard 120° | OEM: 30°, 60°, 90°
PAR photon flux 2,7 μmol/J | OEM: 3,2 μmol/J stuurlicht
LED vermogen 960 Watt
Aantal LEDS 320 LEDs
Model HortiLED F50 | 400V
Koeling Passief gekoeld
Stroomverbruik 500 Watt
Merk Hortilight
Levensduur Langer dan 5 jaar
LED diode Samsung 3535 Top-bin
Gewicht 14,9 Kg
Spectrum Control 0-10V, PWM | OEM: Dali, DMX, Zigbee
Afmetingen 406*250*233mm
Garantie 3 / 5 jaar
Beoordelingen (0 )
HortiLED F50 | 400V heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items