opc_loader
Merken

Regelbare 125mm ventilator + PK2601 Filter

Artikelnr: KV1150.0214S
  • Regelbare ventilator 125mm
  • Prima Klima PK2601 filter
179,95 149,95 U bespaart: 17%
x

  Alle kweeklampen

  Gratis thuisbezorgd

 Veilig (achteraf) betalen

  1 jaar garantie

  Positieve beoordelingen

Beschrijving

Ventilatie is een van de pilaren van een productieve kweek. Een stabiel kweekklimaat bevordert de groei van uw planten en gewassen. Omdat wij ons bewust zijn van het belang hiervan, bieden we u ook voordelige combopakketten van ventilators en filters.Met dit ventilatiepakket ontvangt u een regelbare ventilator, inclusief een kwalitatieve Prima Klima koolstoffilter.

De G-Tools ventilator heeft een diameter van 125mm en is met zijn vermogen van 65W uiterst zuinig. Deze combinatie zorgt voor een afzuigcapaciteit tot 400m³ per uur en daarmee uitermate geschikt voor middelgrote kweekkasten.

Deze ventilator is voorzien van een EBM Papst motor. EBM is marktleider in energiezuinige, betrouwbare en kwalitatieve ventilatiesystemen voor vrijwel alle doeleinden. Van supermarkten tot kweekkasten.

De Prima Klima 2601 koolstoffilter die u hier bijgeleverd krijgt is eveneens van de hoogste kwaliteit. Koolstoffilters laten namelijk nauwelijks geurtjes door, zonder dat dit afdoet aan de werkelijke ventilatiecapaciteit. Met deze combodeal behoudt u een stabiele temperatuur in de kweekkast!

Beoordelingen (0)
Regelbare 125mm ventilator + PK2601 Filter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items