opc_loader

Veranderingen in het assortiment!

Veranderingen in het assortiment!

De ontwikkelingen op het gebied van kweekverlichting zijn in volle gang. Elkaar komen er wel weer nieuwe kweeklampen op de markt. Vooral de productie van led kweeklampen heeft een vlucht genomen het afgelopen jaar. Wij testen heel veel kweeklampen die er op de markt zijn en uiteindelijk selecteren we de beste lampen om aan het assortiment toe te voegen. Het assortiment heeft de afgelopen week een paar belangrijke wijzigingen ondervonden. De belangrijkste aanpassingen zetten we hier op een rijtje voor je.

 

 

Beperking LED buizen

De LED categorieën Growbars en Tubes zijn iets beperkter geworden. Voor deze lampen hebben we alleen een groei/stekken en een groei/bloei variant overgehouden. De overige lampen was helaas niet meer genoeg interesse voor.

 

Nieuwe generatie LED spectrabox

We hebben weer nieuwe versie van de LED Spectrabox ontvangen. Bij deze versie is de samenstelling van het licht iets aangepast en de levensduur is nog iets langer geworden. Meer rendement dus. De prijzen van de Gold variant zijn met 10 euro gestegen als gevolg hiervan.

15W growspot groei, stekken, moeders

 

Nieuwe Growspots

We hebben prachtige nieuwe LED growspotjes in het assortiment. Deze 15W spotjes zijn er zuinig en gaan lang mee. We hebben een variant voor de groei, stekken en moeders en een variant voor groei en bloei. Deze spotjes zijn i.p.v. de 17W growspots in het assortiment gekomen. Gemakkelijk aan te sluiten op een E27 fitting.

 

Nieuwe Sunfactor led kweeklampen

De nieuwste technologie op het gebied van kweken is deze 4Twenty Sunfactor serie van Hortilight. Deze serie bestaat uit vijf kweeklampen met wattages van 85W tot 510W. Het mooie is dat u deze aan elkaar kunt verbinden zodat ze werken op 1 stroomkabel. Daarnaast kunt u er een controller en afstandsbediening bij kopen zodat u zelf een spectrum en het tijdschema kunt instellen. Binnenkort vindt u meer informatie en uitleg over de Sunfactor lampen.

 

Nieuwe 90W UFO kweeklamp

De 90W UFO van Cidly is vervangen door dezelfde versie als de 50W lampen. Deze lampen zijn net iets beter en daarom is er besloten om die ook in een 90W variant te leveren. De UFO lampen zijn daarnaast een stuk goedkoper geworden. De 50W UFO is twintig euro in prijs gedaald kunnen nu aanbieden voor een voordelige prijs van 109,99. De 90W UFO is veertig euro goedkoper geworden en is nu 159,99

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.