opc_loader

Nieuwe HPS lampen met accessoires in het assortiment!

Nieuwe HPS lampen met accessoires in het assortiment!

Sinds vorige week heeft Kweekverlichting.nl eindelijk een goed aanbod aan traditionele HPS kweeklampen. Na vele vragen hebben we alsnog besloten om de voordelige HPS lamp ook los aan te bieden op de website. De Hoge druk natrium lampen zijn nog altijd zeer geschikt voor het kweken van planten. Voor het afbloeien van uw planten is HPS nog altijd het meest geschikt. De afgelopen weken zijn we bezig geweest om een uitgebreider assortiment samen te stellen met daarin meer mogelijkheden op HPS gebied. Hierbij is voornamelijk gelet om de lichtopbrengst, de lichtkleur en de levensduur van de lampen. De onderstaande lampen hebben onze testen doorstaan en worden daarom toegevoegd aan het assortiment!

 

 

Philips SON-T plus (greenpower) lampen

Philips Son-T Greenpower 400W, groei en bloei

De Philips Son-T plus Pia lampen zijn verkrijgbaar in een normale en een greenpower uitvoering. De greenpower uitvoering zijn iets effectiever en gaan ook nog wat langer mee. De Philips kweeklampen staan al jaren bekend binnen de kweekbranche om de betrouwbaarheid en het optimale rendement. Beide varianten zijn verkrijgbaar in 400W en 600W.

 

 

Sunmaster dual spectrum lampen

Sunmaster Dual Spectrum 250W, groei en bloei

De Sunmaster dual spectrum lampen zijn populair onder veel kwekers omdat deze lampen geschikt zijn voor zowel de groei als bloei van planten. Verkrijgbaar in 250, 400 en 600 watt.

 

 

Sylvania HPS lampen

Sylvania Growlux 250W, groei en bloei

De budget optie in ons assortiment HPS lampen is de Sylvania serie. Een lage prijs maar toch een hoge lichtopbrengst. Deze lampen hebben dus een prima prijs/kwaliteit verhouding. Verkrijgbaar in 250, 400 en 600 watt.

 

 

Agro Ecolum reflectorlampen

2 x HPS reflectorlamp 400W, bloei

De reflectorlampen van Agro Ecolum waren al een tijdje in ons assortiment maar worden hierbij toch nog eens uitgelicht. Daarnaast krijgen we vaak de varaag waarom deze lamp niet los te bestellen is. Wij kunnen dat niet doen omdat de lamp direct vanaf de groothandel wordt verstuurd in een pakket van twee stuks. Verkrijgbaar in 400 en 600 watt.

 

 

Ballast om uw HPS lampen aan te sluiten.

Dimbare Ballast/VSA Lucilux voor 250-600W lampen

Om uw HPS lampen aan te sluiten heeft u nog wel een voorschakelapparaat (ballast/vsa) nodig. Let hierbij goed op het wattage van de lamp, de ballast moet hiervoor precies geschikt zijn tenzij u de dimbare ballast gebruikt. De lektronische ballast is beter omdat hierbij gebruikt wordt gemaakt van een thermische beveiliging tegen warmte en kortsluiting.

 

 

Reflector om het licht optimaal te verspreiden.

PK optimiser reflector voor 250-600W HPS

Om het licht van een HPS lamp te verspreiden wordt er vaak gebruik gemaakt van een reflector. De reflectoren in ons assortiment zijn voornamelijk geselecteerd op het vermogen om het licht te reflecteren. Deze is bij alle reflectoren minimaal 95%. Uw kunt de HPS lampen gemakkelijk aansluiten met de bijgeleverde fitting. Om de warmte beter te verspreider kunt u nog gebruike maken van een heat spreader. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.