opc_loader

Vanaf nu ook te vinden Kweekkast.nl!

Vanaf nu ook te vinden Kweekkast.nl!

Sinds een aantal maanden zijn wij ook te vinden via de gloednieuwe webshop Kweekkast.nl. Hier vindt u zowel lege als complete Kweekkasten in alle soorten en maten. Een Kweekkast biedt de mogelijkheid om een binnen een compleet afgesloten ruimte voor uw planten te creeren. De kasten vallen niet op waardoor het niet zichtbaar is dat u binnen planten aan het kweken bent.

 

 

Verschillende varianten!

De kweekkasten vindt u hier in vele verschillende varianten. Van een micro kweekkast met een oppervlakte van slechts 0,35 M2 tot een grote kweekruimte van 2 vierkante meter. Te gebruiken voor HPS lampen (en ook led natuurlijk) van 250W tot 600W. Dankzij de samenwerking met de fabrikant van deze Kweekkasten kunt u kiezen uit alle varianten, zowel de Bonanza als de Wing Kweekkasten.

 

Ook andere kweekspullen!

Naast een ruim aanbod aan lege en complete kweekkasten vindt u bij Kweekkast.nl ook andere benodigdheden voor het kweken van uw planten. De belangrijkste categorien zijn ventilatie, verlichting en diversen. Onder ventilatie vindt u ventilatoren, filters en fancontrollers. Onders verlichting vindt u natuurlijk onze kweeklampen, reflectoren en voorschakelapparaten. Daarnaast zijn er ook nog diversen zoals plantenvoeding, kweektafels en meer! Hierdoor kunt u zelf direct u kweekkast met accessoires naar wens samenstellen.

 

Dankzij deze ontwikkeling kunt u zeer binnenkort ook de kweekkasten met onze (led) kweeklampen bestellen. Hierdoor zijn er steeds meer combinaties mogelijk zodat u zelf een kweekkast naar eigen wens kunt inrichten.

 

Ga naar de webshop van Kweekkast.nl!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.