opc_loader

Aanpassingen i.v.m. growshop wet

Aanpassingen i.v.m. growshop wet

Zoals wellicht al onder u aandacht gekomen is er zondag 1 maart een nieuwe wet voor growshop eigenaren ( artikel 11 a. opium wet) in gegaan. Met deze maatregel worden verkopers van hulpmiddelen strafbaar gesteld als er een vermoeden kan zijn dat deze artikelen voor de professionele hennep teelt gebruikt worden.

 

Wat veranderd er?

Hoewel Kweekverlichting al uitsluitend aan thuiskwekers levert en volgens ons niet onder de branche growshops valt, hebben wij toch besloten om uit voorzorg enkele aanpassingen te doen om te voorkomen dat wij de professionele teler faciliteren.

 

- Wij adviseren u niet langer over de hennep teelt. Wel adviseren we u graag over het gebruik en de installatie van onze producten. 

- Bij aankoop vragen u om bij aankoop te bevestigen dat de artikelen niet bestemd zijn voor de professionele hennep teelt.

- Om professionele kwekers te weren verkopen wij alleen nog beperkte hoeveelheden. Wij verkopen daarom niet langer meer dan 5 lampen per bestelling. Daarnaast is order een order maximum van 1500 euro ingesteld.

- Anoniem bestellen is niet langer mogelijk. We vragen u om uw echte NAW gegevens in te vullen voor uw bestelling. Wel worden pakketten nog steeds discreet verzonden.

 

Voor de duidelijkheid: deze maatregelen zijn bedoelt om de professionele hennep teelt aan te pakken. Voor u als hobby kweker is er dus niets aan de hand! Zorg er voor dat u hobby matig blijft kweken en de opbrengsten niet voor commerciële doeleinden gebruikt!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.