opc_loader

Assortimentsuitbreiding led kweeklampen

Assortimentsuitbreiding led kweeklampen

Omdat het binnenkweek seizoen er weer aan komt hebben we besloten het assortiment uit te breiden met maar liefst 7 nieuwe led kweeklampen van bekende merken. Bij het selecteren van de nieuwe led kweeklampen hebben we voornamelijk gelet op de kwaliteit van het materiaal, ingebouwde ventilatie en de verwachte levensduur. 

Hierdoor kunnen we met trots de volgende nieuwe merken in ons assortiment aan u presenteren:

 

 

 

Phantom

De Phantom kweeklampen zijn we zeer enthousiast over. Deze kweeklampen worden gekenmerkt door de extra functies zoals het dimmen van de lamp. Het instellen van het lichtspectrum en het instellen van een tijdschema op de lamp. Hierdoor het u geen tijdschakelaar meer nodig!

 

ZA series

Uit de ZA series hebben we de 120W growlamp geselecteerd vanwege de goede verhouding tussen de prijs, het stroomverbruik en de kwaliteit. Dezelfde growlamp is ook in een variant met brede lens verkrijgbaar voor een nog betere verdeling van het licht.

 

Cidly UFO

De Cidly ufo is een zeer robuuste led kweeklamp gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de kartelrand komen de leds van deze ufo kweeklamp niet in aanraking met vocht. Uiteraard ook met ingebouwde ventilatie zodat de ufo niet warm wordt.

 

Apollo

De Apollo kweeklampen worden gekenmerkt door de verschillende delen leds. Hierdoor zijn deze kweeklampen ideaal om dicht boven de plant te hangen waardoor de intensiteit van het licht op de plant optimaal is. 

 

*Deze lampen zijn per februari 2014 weer uit het assortiment gehaald vanwege leveringsproblemen met de fabrikant.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.